Δηλώσεις Μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου (2η Ανακοίνωση)

Δηλώσεις Μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου (2η Ανακοίνωση)

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του Τμήματος Ναυπηγών Μηχανικών ότι η προθεσμία  Δηλώσεων Μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου ακαδ. Έτους 2020-2021 παρατείνεται έως την Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020.

Ενημερώνουμε τους φοιτητές του Τμήματος ότι από την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά ισχύουν οι αλυσίδες μαθημάτων (προαπαιτούμενα). Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η προαπαίτηση καλύπτεται με βαθμό τουλάχιστον τρία (3) και όχι πέντε (5), όπως ίσχυε παλαιότερα. Δεν ισχύουν οι αλυσίδες μαθημάτων για τους επί πτυχίω φοιτητές (11ο Εξάμηνο για φοιτητές ΠΑΔΑ, 9ο εξάμηνο για φοιτητές ΤΕΙ).

Επισημαίνεται στους φοιτητές που έχουν ήδη κάνει Δήλωση Μαθημάτων ότι θα πρέπει ενδεχομένως να την διορθώσουν, καθόσον, όπως μας ενημέρωσε ο υπεύθυνος μηχανοργάνωσης, οι αλυσίδες, μέχρι 14-10-20, ήσαν απενεργοποιημένες και είναι πολύ πιθανόν στη δήλωσή του κάποιος να έχει δηλώσει μαθήματα που δεν δικαιούται. Στην περίπτωση αυτή, η διόρθωση της Δήλωσης είναι υποχρεωτική, διότι αν έχετε δηλώσει μάθημα που δεν δικαιούσθε, γιατί δεν έχετε περάσει το αντίστοιχο προαπαιτούμενο, δεν θα μπορεί να περαστεί ο βαθμός σας.

Με την ευκαιρία, σας ανακοινώνουμε ότι από τη Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020, ξεκινά και η διδασκαλία των κατ’ επιλογήν μαθημάτων:

Διοίκηση και Λειτουργία Λιμένων (7ο εξάμηνο). Διδάσκων: Ε. Τσιούμας

Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητα (7ο εξάμηνο). Διδάσκουσα: Α. Δημακοπούλου

Η ανακοίνωση αυτή δεν αφορά τους πρωτοετείς φοιτητές.

 

Εκ του Τμήματος