Έναρξη μαθημάτων εαρινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2020-2021

Έναρξη μαθημάτων εαρινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2020-2021

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του Τμήματος ότι με βάση το αναθεωρημένο ακαδημαϊκό ημερολόγιο τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος (http://www.na.uniwa.gr).

Λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν, όλα τα μαθήματα θα διεξαχθούν ηλεκτρονικά με εξ αποστάσεως σύγχρονη διδασκαλία μέσω MS Teams. Για την καλλίτερη οργάνωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, παρακαλούνται οι φοιτητές να εγγραφούν στην e-class στα μαθήματα που πρόκειται να παρακολουθήσουν το εαρινό εξάμηνο και να ελέγχουν τις ανακοινώσεις. Τα links για τα εξ αποστάσεως μαθήματα μέσω του MS Teams θα ανακοινωθούν στις ιστοσελίδες των μαθημάτων στην e-class.

Επειδή την περίοδο αυτή δεν μπορούμε να έχουμε άμεση και προσωπική επαφή, συστήνεται στους φοιτητές να επισκέπτονται συχνά την ιστοσελίδα του Τμήματος και να ενημερώνονται για τις διάφορες ανακοινώσεις. Η βασική πάντως ενημέρωση ανά μάθημα θα γίνεται από την ιστοσελίδα του μαθήματος στην e-class και για τον λόγο αυτό θα πρέπει οι φοιτητές να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους το συντομότερο δυνατόν.

Σας ευχόμαστε καλή αρχή και ένα δημιουργικό και ασφαλές εξάμηνο.